Spelmöte 2 - Demonkatternas vrede

Gruppen återsamlas vid Bryans hus för att planera hur de vill gå vidare, men upptäcker då att någon smyger i buskarna. Mark skickar ut sina homies som lyckas brotta ner denne och tar in honom i huset. Där visar det sig att det är en FBI-agent, dock så uppger han inte samma namn som det står på hans FBI-bricka, men efter lite förklaringar så visar det sig att även han är en Hunter som var på väg hit för att träffa Bryan och upptäckte att de övriga vandrade runt i hans hus och ville ta sig en titt innan han knackade på. Hur otrolig hans historia än lät så var han tillräckligt övertalande för att alla skulle tro honom. Självklart så bjuder han in sig själv till att ta reda på vad som hände Bryan.

Tillsammans åker de till Bryans hunterpolare för att få reda på mer, men denne kan inte mer än bekräfta det som de redan fått reda på via Bryans anteckningar.

De beger sig till det nerbrända huset där den galna kattanten bott och letar runt, och hittar spår på att någon har varit vid garaget och snokat och sedan gått ut i skogen som startar bortom tomtgränsen. Jaktvan som Adam White, FBI-agenten, är så följer han spåret utan problem och de vandrar längre och längre in i skogen. Tillslut är det någon som ser en skugga röra sig uppe på en ås och gruppen rör sig ditåt. Men det enda man hittar där är ett hål i marken som man bestämer sig för att ta sig ner i. En och en så ålar de sig ner i hålet, men när de första har tagit sig ner uppstår paniken då de blir anfallna av katter och en gammal, krum kvinna. Ljuset nere i hålet är dåligt så striden blir ganska långvarig, men när den är över har man dödat samtliga katter, och det visar sig att den gamla gumman egentligen var Mallory Oakes, veterinären, som hade blivit besatt av demonkatterna, men nu när dessa bringats om livet så hade hon återgått till sitt forna jag. 

GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish