Hunter: The Reckoning är ett rollspel som utspelar sig i White Wolfs spelvärld "World of Darkness". Hunter kastar in spelaren i en värld av fara och mysterier där spelarna tar på sig rollerna som jägare, dvs människor som fått någon typ av kraft som denne använder för att bekämpa det övernaturliga. Dessa människor jagar och tar hand om monster, vare sig det genom att döda dem, ingå pakter med dem eller leda dem mot frälsning.

En jägares liv är fylld av faror. Slöjan av "okunnighet" har tagits ifrån hans ögon och förekomsten av övernaturlig manipulation av mänskligheten kan inte längre ignoreras. Övernaturliga influenser styr mycket av människors media, lagstiftare och myndigheter. Dock kan jägaren inte bara avslöja denna kunskap till myndigheterna eftersom han troligtvis kommer att stämplas som labil och galen.

Istället utkämpar jägarna ett desperat, hemliga krig mot de omänskliga, tidlösa krafter som manipulerar människorna. De ser det som sin uppgift att ta tillbaka natten från blodsugare, vilda bestar, hämndlystna andar och manipulativa trollkarlar.

 

GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish