Vi kommer vara med och arrangera SM

Västerås och närmare bestämt Västerås Wargaming har en lång och gedigen historia när det kommer till spelet Warhammer Fantasy. Varje år arrangeras minst 2 turneringar och det är även de Svenska Mästerskapens vagga. Traditionen med SM startade för länge sedan och har sedan dess irrat runt på olika platser men är nu hemma i Västerås igen för att spelas 10-11 Maj. Det kommer totalt vara 120 spelare som gör upp om titeln (109 är redan anmälda) i ljushallen på Rudbeckianska. 

Read more...

Hunter Spelmöte 2 - Demonkatternas vrede

Det har gått några spelmöten utan några uppdateringar, men jag tänkte uppdatera det som jag minns.

Gruppen återsamlas vid Bryans hus för att planera hur de vill gå vidare, men upptäcker då att någon smyger i buskarna. Det visar sig vara en FBI-agent. Ligger de illa till? Riskerar de fängelse? Läs hela spelmöte 2...

 
Hunters - Första spelmötet

Vad är det som dödar människor och djur på den lilla orten Madison? Julie finner att Bryan, den lokala Huntern inte längre går att få tag i och börjar undersöka. I dennes kalender får hon upp ett namn, Leonardo Di Vincietto, en uppenbar alias. Eller är det? Namnet leder mot den kände konstkännaren, men är det rätt? Julie tar kontakt med några av sina Hunter-kollegor och tillsammans börjar de gräva i det som hänt.

Läs resterande historien om vad som hände i gårdagens spelmöte under Krönikan i Hunter.

 


 

 
Mellandagsturneringen avklarad, ny rollspelsgrupp och öppet hus!

Mellandagarna har passerat med full rulle nere i föreningen. Förra veckan genomförde vi den årliga mellandagsturneringen i Warhammer fantasy och Markus Andersson tog, främst genom att utnyttja Kompen bra när han tog ut sin armé, hem bucklan för andra åter i rad. Grattis! En mer detaljerad sammanställning kommer i dagarna.

Förra veckan passade vi även på att köra en stormatch med en del influenser från Storm of Magic. 11 000 poäng per sida (varav 2 000 poäng var monster). Det blev en blodig drabbning där lag Axel, Fähre, Harry och Jocke gick vinnande mot lag Magnus, Nils, Oskar och Tjarls. Vi tyckte dock att vi skall försöka få ihop ett ännu större slag någon gång med så många av klubbens spelare som möjligt.

Nu är det ett nytt år med allt som det innebär. Nu på onsdag så drar vi igång en ny rollspelsgrupp i spelet Hunter: The Reckoning. Det är den gamla Dungeons & Dragons-gruppen som tar en paus från sitt vanliga spel och testar något annat för en stund. Är ni sugna på att vara med och spela så hör av er till Fähre som spelleder.

På torsdag (5/1) är det öppet hus mellan 17 och 20. Alla är välkomna! Vi ses då.


 

GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish